GPG

LET OP! De adapters en de GPG Pro Beugels zijn op dit moment helaas niet meer leverbaar.

september 2016: GPG geeft aan bezig te zijn met nieuwe productieprocessen, maar nog niet aan te kunnen geven wanneer er weer geleverd kan worden.

 

GPG Adapter

De GPG Adapter met instelbare schokdemping is een geheel nieuw concept van de aloud bekende GPG stijgbeugel. Door de instelbare dempende werking ontstaat een verminderde belasting van de ruitergewrichten en de paardenrug. Een kwalitatief hoogwaardig product waarmee de communicatie tussen ruiter en paard geoptimaliseerd wordt.

 

GPG Adapters zijn eenvoudig op uw eigen stijgbeugels te bevestigen. De adapters zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal en aluminium, waardoor u verzekert bent van een duurzaam product dat aan de strengste eisen voldoet.

 

Specifieke kenmerken:

 

De klapschaats van de ruitersport!

 

GPG Pro Grip Beugel

De GPG Pro Grip beugel is volledig uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en aluminium, waardoor u verzekerd bent van een duurzaam product dat aan de strengste eisen voldoet. Diverse internationale topruiters hebben al zeer succesvolle prestaties geleverd met de G.P.G. stijgbeugels en zijn heel positief over de eigenschappen van deze stijgbeugel.

 

In plaats van een rubberen beugelzool heeft deze beugel een speciale zool die u meer grip geeft tijdens het rijden. De Pro Grip Beugel heeft dezelfde schokdempende eigenschappen als de adapters. (zie informatie bovenaan pagina).

 

Wat vooraf ging

Voordat het productieproces in gang wordt gezet zijn de ontwerpen getest door TU Eindhoven, dierenartsen, humane fysiotherapeuten en testruiters. Tevens zijn alle producten van GPG voorzien van een CE-markering.


Wat kunt u verwachten van GPG producten?

Een doordacht en hoogwaardig product, waarmee de communicatie tussen ruiter en paard optimaal wordt. Door de instelbare dempende werking ontstaat een verminderde belasting van de gewrichten voor ruiter en paard, wat resulteert in verbeterde prestaties in zowel de spring- en dressuursport en eventing.

Diverse internationale topruiters hebben al zeer succesvolle prestaties geleverd met de G.P.G. producten en zijn heel positief over de eigenschappen ervan.


De GPG Adapter is een kwaliteitsproduct waarbij het belangrijk is dat de gebruiker goed is voorgelicht om zo het maximale comfort te verkrijgen. Wij geven u hierin graag goed advies.

 

 

Adapters

Klik op de foto voor een vergroting

ProMech

 

ProMech

Stijgbeugeladapter die u eenvoudig op uw huidige stijgbeugels kunt bevestigen.
Met dit ontwerp is het nòg eenvoudiger om de demping naar wens in te stellen! De GPG ProMech is voornamelijk vervaardigd uit aluminium.

 

Dit model adviseren wij voornamelijk aan dressuurruiters/-amazones.


De ProMech is geschikt voor een ruitergewicht van 30kg - 110kg.

 

Niet meer leverbaar

gpg-prospec blue

 

ProSpec Blue

Deze adapter kent hetzelfde principe als de GPG ProMech maar heeft een kleinere, stuggere veer. Hierdoor wordt de demping stugger, de dempweg korter en de behuizing aanzienlijk kleiner.

 

De GPG ProSpec is vooral geschikt voor disciplines waarbij extra demping gewenst is zoals bij het springen en eventing!

 

De ProSpec Blue is geschikt bij een ruitergewicht van 60kg tot 110kg.

 

Niet meer leverbaar

GPG Prospec Green

 

GPG ProSpec Green

Deze adapter kent hetzelfde principe als de GPG ProMech maar heeft een kleinere, stuggere veer. Hierdoor wordt de demping stugger, de dempweg korter en de behuizing aanzienlijk kleiner.

 

De GPG ProSpec is vooral geschikt voor disciplines waarbij extra demping gewenst is zoals bij het springen en eventing!

 

De ProSpec Green is geschikt voor een ruitergewicht van 30kg tot 70 kg.

 

Niet meer leverbaar

Let op! Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen!

 

GPG Veer

 

Veer ProMech

Een veer is een verbruiksartikel en is zodoende na verloop van tijd aan vervanging toe. De veer van de ProMech kunt u zelf vervangen door de dop aan de bovenkant van de adapter en de voet (waar de stijgbeugel aan bevestigd is) volledig los te draaien. Verwissel de veer en draai de dop en de voet weer vast.

 

LET OP! U moet de adapters na vervanging van de veer opnieuw afstellen op gewicht!

 

Niet meer leverbaar

GPG Pro Grip

 

GPG Pro Grip Beugel

Een volledig in hoogwaardig roestvrij staal en aluminium uitgevoerde stijgbeugel met schokdempende werking.

 

In plaats van een rubberen beugelzool heeft deze beugel een speciale zool die u meer grip geeft tijdens het rijden.

 

Niet meer leverbaar

 

Let op! Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen!

 

Eerst proberen voor u koopt?

We bieden u de mogelijkheid de GPG Adapter eerst 14 dagen uit te proberen voordat u overgaat tot aankoop. Hier sturen wij u een speciale demo set toe. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u niet tevreden?

Binnen 30 dagen kunt u uw bestelling retour zenden!
U krijgt van ons het volledige aanschafbedrag terug.

 

Garantie

GPG geeft 1 garantie op het volledige product vanaf de datum van de aankoopbon. In geval van (mogelijke) aanspraak op garantie dient u deze aankoopbon te overleggen. De kwaliteit van de door u aangekochte adapter wordt alleen gegarandeerd indien u de gebruiksvoorwaarden en -adviezen in acht heeft genomen.

 

Referenties

 

Referentie Remy Bastings

Dagelijks rijd ik intensief een behoorlijk aantal paarden. Sinds ik daarbij GPG adapters gebruik merk ik dat mijn gewrichten aanzienlijk minder belast worden. In eerste instantie dacht ik dat het voor een dressuurruiter weinig verschil zou maken maar zeker bij intensievere training merk ik het verschil. Ook wanneer ik nog eens op een zadel zonder adapters zit merk ik duidelijk wat het verschil is. Groot voordeel vind ik ook dat de GPG adapters gewoon aan mijn eigen stijgbeugels bevestigd kunnen worden dus ik blijf vrij om het type beugel te kiezen dat ik zelf prettig vind!

 

Hartelijke groeten,

Remy Bastings

 

Hieronder een filmpje gemaakt door WijLimburg.nl waarin Remy aan het woord komt over zijn bevindingen:

 

 

Bekijk hier het artikel op WijLimburg

 

Referentie Wesley Mulder

Hallo, Mijn naam is Wesley Mulder. Ik run een eigen springstal samen met Lindy Stuivenberg onder de naam W & L Stables in Enter (OV). Hier staan zo’n 20 springpaarden van B tot ZZ niveau die getraind worden en uitgebracht worden op concours.

Gemiddeld rijd ik 8 paarden per dag, en omdat ik behoorlijk lang ben had ik vaak aan het einde van de dag last van mijn rug en knieën. Maar dat is voorbij sinds ik GPG stijgbeugels gebruik.

Ik merk dat mijn gewrichten ontlast worden door de demping die gecreëerd wordt door de veer in de GPG-beugel. Vooral in de landing van een hindernis heb ik hier veel baat bij, zeker als het hoger wordt! Het mooiste aan de nieuwe adapters vindt ik dat deze volledig instelbaar zijn op het gewicht en de eisen van de ruiter!

Verder merk ik dat paarden die moeilijk door de rug komen, de rug gemakkelijker loslaten aangezien de ruiter minder ‘doorstoot’ in de rug van het paard.

Zowel de ruiter als het paard hebben veel baat bij de GPG-beugel.

Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik zou niet meer zonder willen!

 

Vriendelijke groeten,

Wesley Mulder

 

Bestellen

Bel of mail dan voor meer informatie.

 

www.gpgstirrups.com

 

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en exclusief verzendkosten. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.