ZadelZadelmerken

Ik bied een breed assortiment zadelmerken in verschillende prijsklasses waarmee de meeste paarden bediend kunnen worden. Zadels met bomen passend bij de bouw van veel gehouden paarden in Nederland om zo een passende oplossing voor elk paard te kunnen bieden.

 

Nieuwe zadels worden enkelt verkocht voorafgaand door een Zadelpasconsult. Zadels worden niet los verkocht! Houd er rekening mee dat wanneer u een specifiek merk op het oog heeft dit nog niet wil zeggen dat het ook geschikt is voor uw paard.

 

Let op! Houd bij zadels welke speciaal voor u en uw paard op maat besteld worden rekening met een levertijd van ca. 6-8 weken (o.v.v. onvoorziene omstandigheden). Tevens kan het onverhoopt voorkomen dat we op het moment van uw afspraak niet alle zadel modellen uit het assortiment zoals vermeld op de website op voorraad hebben. We maken dan graag een vervolgafspraak met u. Hierbij worden geen extra consultkosten in rekening gebracht.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij voeren

 

Thorowgood

Thorowgood

Zadels uitgevoerd in kunststof met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot een mooie ligging van het zadel te komen.

Lees hier meer

 

Crown

Crown

Zadels vervaardigd van eerste kwaliteit Engels leer, gebouwd op een houten boom volgens de British Standard.

Lees hier meer

 

KentandMasters

Kent&Masters

Engels lederen zadels met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot een mooie ligging van het zadel te komen.

Lees hier meer

 

Fairfax

Fairfax

Fairfax Competition zadels zijn ontworpen door professionals voor professionals. Engels lederen zadels met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot de juiste ligging van het zadel te komen.

Lees hier meer

 

Eric-Thomas

Eric Thomas

Zadels voor serieuze ruiters met hoge eisen.
ERIC THOMAS produceert zijn eerste zadels in 2001. Aangemoedigd door het onmiddellijke succes van de veelzijdigheids- en spring modellen, gebruikt ERIC THOMAS deze kennis bij de goed afgewerkte productie voor een eerlijke prijs om top zadels te produceren voor iedere discipline.

Lees hier meer

 

WOW

WOW zadels

Voor het eerst kunt u een traditioneel uitziend zadel in verschillende delen kopen. Al deze delen samen maken een zadel voor verschillende paarden, ruiters en disciplines. WOW is ‘s wereld eerste zadel in delen. De kussens zijn gevuld met lucht.

Lees hier meer

 

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en exclusief toebehoren. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden