FlairFlair

Olde Hietmoat Horsesupplies is een officieel inbouwadres voor het Flair® luchtsysteem.

 

Flair®:

 

Wat doet Flair®?

Flair® creëert een gasvormige en volledig flexibele laag in je zadel. Dit verwijdert drukpunten en verhoogt de gevoeligheid van het paard naar uw onderrug.

Tevens zorgt Flair voor schokabsorptie voor het paard bij het springen of tijdens het doorzitten in draf. (gassen kunnen worden gecomprimeerd terwijl vloeistoffen, gels en vaste stoffen dit niet kunnen).

 

Met Flair® kan uw paard op natuurlijke wijze bewegen en worden de spieren van de rug en schouders zijn niet langer beperkt door de kussens van het zadel.

 

Flair kussens zachtDe afbeelding rechts toont de zachtheid van een kussen uitgerust met Flair® Airbags. De getoonde 'ventielen' worden alleen gebruikt bij hetafstellen van het zadel, hierna worden ze verwijderd en de vulpunten worden onzichtbaar weggewerkt.

 

Flair dummy valveOp de foto links ziet u een van de twee dummy ventielen waarmee de Airbags verzegeld worden. De kleppen zijn zo klein dat ze normaal niet zouden worden opgemerkt onder de rok van het zadel. De Flair® badge is discreet gemonteerd, zodat zichtbaar is dat het zadel Flair bevat.

 

<- Klik op de foto voor een vergroting.

 

 

WOWVoordelen Flair

Flair geeft uw paard meer comfort door...


Voordelen voor de ruiter...

 

Flair in uw zadel?

Voordat we Flair inbouwen in uw zadel komen we bij u langs om middels een zadelpasconsult te beoordelen of uw zadel passend is voor uw paard en voor u. Pas dan kunnen we Flair gaan inbouwen. Flair maakt een slecht passend zadel niet passend! Na het inbouwen van het Flairsysteem komen we het zadel bij u thuis afstellen op het paard onder de ruiter.

 

First Thought Equine Ltd