Links

Op deze pagina vindt u o.a. links naar websites van deskundigen waar wij mee samenwerken.

Daarnaast vindt u links naar sites met interessante informatie binnen en rond de hippische wereld.

 

MoreHorse

Tegenwoordig is het paard niet meer alleen een paard. Het is een atleet, een maatje, een onderdeel van het gezin... En voor dat paard willen we het beste. De persoon achter MoreHorse ben ik, Wendy van Engeland, gepassioneerd door paarden en mijn doel paarden fit en energiek te houden.

 

MoreHorse

Holtman

Praktijk van Magritta Holtman voor paardenosteopathie, een manuele geneeswijze die zorgt voor verbetering van de kwaliteit van de bewegingen in het hele paardenlichaam.

 

Magritta Holtman

 

 

 

 

Joy4Horses

'De combinatie instructie en sportmassage is heel erg leuk. Massage is echt als een totale aanvulling op alles. Een los paard staat op nr. 1 en dan kan je pas gaan trainen. Door de sportmassage gaat het lichaamsgebruik van de paarden er aanzienlijk op vooruit.

 

joy4horses

 

Jeroen Duenk

Een spierprobleem gaat niet vanzelf over, maar met behulp van een goede sportmassage is het probleem op te lossen. Bij regelmatig onderhoud en correcte training zorgt het voor voorkomen van toekomstige blessures en helpt het een paard soepel en gezond te houden.

 

Paardensportmassage Jeroen Duenk

 

Alice Besselink

Alice Besselink; Orun niveau 4 gecertificeerd dressuurinstructrice

 

'In mijn lessen streef ik naar harmonie, samenwerken en vertrouwen van zowel het paard als de ruiter. Om in harmonie samen te werken is het nodig om het paard te leren begrijpen, zowel lichamelijk als geestelijk.'

 

Alice Besselink

 

 

 

 

 

 

De Holtmaat Fourages

Wij zijn Berrie en Davina Heijink. Naast ons pluimveebedrijf en pakstation hebben wij de kans aangegrepen om te beginnen in diervoeders. Met onze ervaringen en ons gevarieerde en kwalitatief hoge assortiment kunnen wij u voorzien van een deskundig rantsoenadvies en het bijpassende voer voor úw dier.

 

De Holtmaat Fourages

Het adres voor al uw diervoeders.

Ruwvoer, krachtvoer, stalstrooisels en een deskundig advies.

 

De Holtmaat Fourages

 

Esther Liano

Esther Liano, bekend binnen de Friese Paardenwereld als topamazone, is dagelijks bezig met de training en uitbrengen van verschillende Friese paarden en Friese dekhengsten. Dit doet ze zeer succesvol van L t/m Zware Tour niveau in de dressuur.

 

Trainingscentrum Esther Liano

 

 

Graafschap Dierenartsen

De Graafschap Dierenartsen is een moderne dierenartsen- praktijk. Kwaliteit en goede zorg voor uw dier staan bij ons centraal.

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw dier op hoog niveau te behandelen. Bovendien adviseren wij u graag op deskundige wijze over de verzorging van uw dier(en).

 

de graafschap Dierenartsen

 

Horsesouplesse

Horse Souplesse, sportmassage voor paarden. Claudia de Wit, gecertificeerd sportmassagetherapeut voor paarden/pony's heeft van haar hobby haar beroep gemaakt.

'Paarden en pony's zijn mijn lust en mijn leven. Net als mensen kunnen ook zij te maken krijgen met spierproblemen en die gaan niet vanzelf over.

Gelukkig is daar wel wat aan te doen. Een goede sportmassage doet wonderen!'

 

Horse Souplesse

Horse Vision

Horse Vision is een Pension en Revalidatiestal waar het welzijn van het paard voorop staat.Tevens kunt u bij Horse Vision terecht voor Klassieke Homeopathie voor Dieren.

 

Horse Vision

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In-Balans-met-Paarden

In Balans met Paarden.

Vanuit mijn passie voor paarden bied In Balans met Paarden ervaringsgerichte trainingen die leiden tot inzicht en bewustwording met en door paarden. Ik wil mensen beroeren door echt contact, verbinding, vertrouwen en plezier.

 

In Balans met Paarden

 

2bone

‘hoe train ik mijn paard zó dat hij er groter, krachtiger, gelukkiger, mooier, meer aanwezig, meer in evenwicht, mooi open, gemotiveerd meewerkend, losser en met de juiste bespiering van wordt. Hoe train ik zó dat ik me veilig, rustig, zeker, blij, geïnspireerd en vanzelfsprekend voel met mijn paard'.

 

2Bone

 

Ozdere Ranch Club

Experience the incredible and unusual beauty of Turkey's Agean region from the back of a horse. The Aegean costs present the splendid visual feast of Anatolia. With expression of Heredot, the Aegean costs have the “most beautiful sky and the best climate of the world.

Enjoy the magnificent sea, sand and nature at the Özdere Claros Bay, one of the most beautiful bays of the Aegean. Our main aim is to make sure that every GUEST spends an unforgettable holiday with us.

 

ozdere-ranchclub

Noortje Zuidgeest

Noortje Zuidgeest is Lichte Tour dressuur amazone en op het moment actief in de sport met 3 paarden. Ik train bij Alex van Silfhout en haal naast het uitbrengen van deze paarden veel voldoening uit het corrigeren en trainen van paarden van klanten, maar ook lesgeven is iets waar ik enorm veel plezier aan beleef. Naast instructrice en amazone ben ik ook gecertificeerd paardensportmasseuse.

 

Noortje Zuidgeest