ZadelToebehoren

Aanvullend op mijn diensten en kwaliteits zadels heb ik ook een aantal speciale toebehoren in mijn assortiment. Bewezen producten die uw rijcomfort en veiligheid vergroten.

 

   

Crown

Prolite Pads

Prolite pads zijn therapeutische pads die kunnen helpen de ligging van een zadel te verbeteren. De pads zijn gemaakt van een speciaal drukverdelend materiaal en geven een essentiële demping ter voorkoming en vermindering van rugklachten bij je paard. Ze zijn o.a. goed te gebruiken als tijdelijke oplossing bij een paard dat teruggevallen is in spieren na ziekte of ongeval. Niet iedereen kan zich meteen een nieuw zadel veroorloven. Een Prolite pad kan in sommige gevallen een tussenoplossing zijn. Het vervangt echter nooit de werking van een goed passend zadel.

Lees hier meer

 

KentandMasters

Safestyle veiligheidsbeugels

De Safestyle is een perfect uitgebalanceerde halfopen stijgbeugel die de juiste zit en beenligging bevordert, de ruiter een prima grip geeft en die altijd in de goede positie hangt. De halfopen vorm maakt het vrijwel onmogelijk om meegesleurd te worden bij een val van het paard. De beugel is gemaakt van massief roestvrij staal en verenigt Safestyle-elegantie met duurzaamheid.

Lees hier meer

 

Fairfax

Singels

Naast een goed passend zadel is ook een goed passende singel van groot belang. Deze belemmerd het paard niet in zijn beweging en bevorderd een goede ligging van het zadel.

Lees hier meer