ZadelZadelmerken

Ik bied een breed assortiment zadelmerken in verschillende prijsklasses waarmee de meeste paarden bediend kunnen worden. Zadels met bomen passend bij de bouw van veel gehouden paarden in Nederland om zo een passende oplossing voor elk paard te kunnen bieden.

 

Nieuwe zadels worden enkelt verkocht voorafgaand door een Zadelpasconsult. Zadels worden niet los verkocht! Houd er rekening mee dat wanneer u een specifiek merk op het oog heeft dit nog niet wil zeggen dat het ook geschikt is voor uw paard.

 

Let op! Houd bij zadels welke speciaal voor u en uw paard op maat besteld worden rekening met een levertijd van ca. 8-10 weken (o.v.v. onvoorziene omstandigheden). Tevens kan het onverhoopt voorkomen dat we op het moment van uw afspraak niet alle zadel modellen uit het assortiment zoals vermeld op de website op voorraad hebben. We maken dan graag een vervolgafspraak met u. Hierbij worden geen extra consultkosten in rekening gebracht.

 

 

 

Frank Baines

Handgemaakte zadels van hoogwaardige kwaliteit volgens Engelse standaard. Geheel op maat en naar wens samen te stellen om optimale pasvorm en comfort te kunnen garanderen.

 

Lees hier meer

 

Fairfax

Fairfax

Fairfax Competition zadels zijn ontworpen door professionals voor professionals. Engels lederen zadels met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot de juiste ligging van het zadel te komen.

 

Lees hier meer

 

Trinity

Bij het ontwerpen van de Trinity zadels is uitgegaan van een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid voor het paard, zoveel mogelijk contact met het paard en comfort voor zowel paard als ruiter. 

 

Lees hier meer

 

 

Bates

Bij het ontwerpen v

 

Lees hier meer

 

KentandMasters

Kent&Masters

Engels lederen zadels met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot een mooie ligging van het zadel te komen.

 

Lees hier meer

 

 

Wintec

Bij het ontwerp

 

Lees hier meer

 

Thorowgood

Thorowgood

Zadels uitgevoerd in kunststof met diverse aanpassingsmogelijkheden om tot een mooie ligging van het zadel te komen.

 

Lees hier meer

 

Genoemde prijzen zijn incl. BTW en exclusief toebehoren. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden